Διαφήμιση
Σάββατο, 16 Μάρτιος 2024 23:29

On line training πλατφόρμα από την TT+ Audio

Η TT+ Audio εγκαινιάζει μια διαδικτυακή πλατφόρμα εκπαίδευσης και πιστοποίησης, σχεδιασμένη για να βοηθά τους μηχανικούς συστημάτων να αξιοποιούν στο έπακρο τα ηχητικά τους συστήματα. Η Ακαδημία TT+ Audio Academy ενισχύει την τεχνογνωσία και την εξοικείωση με την τεχνολογία Live ήχου και την ακουστική μεγάλης κλίμακας.

Η πλατφόρμα προσφέρει δύο ολοκληρωμένα μαθήματα προσβάσιμα online 24/7, επιτρέποντας στους συμμετέχοντες να επιλέξουν από πού θα ξεκινήσουν. Μετά την προβολή των εκπαιδευτικών βίντεο για κάθε κεφάλαιο, οι συμμετέχοντες θα υποβληθούν σε αξιολόγηση μέσω ενός ερωτηματολογίου. Η επιτυχής ολοκλήρωση αυτών των δοκιμών παρέχει πρόσβαση στο πρακτικό τμήμα του μαθήματος, όπου οι συμμετέχοντες μπορούν να εφαρμόσουν τις γνώσεις τους πρακτικά με ένα full-scale σύστημα GTX.

Το πρακτικό τμήμα μπορεί να πραγματοποιηθεί είτε στα κεντρικά της TT+Audio στην Ιταλία είτε σε εκπαιδευτικό κέντρο που ορίζεται από διεθνή γραφεία και συνεργάτες. Το μάθημα System Technician Level 1 καλύπτει τα στοιχεία του συστήματος GTX, συμπεριλαμβανομένων των διαδικασιών εγκατάστασης, ασφαλούς χειρισμού και αποσυναρμολόγησης / απεγκατάστασης. Εισάγει τους συμμετέχοντες στα ενδότερα του RDNet, τον προγραμματισμό του συστήματος και την οργάνωση του χώρου εργασίας για αποτελεσματικό έλεγχο του συστήματος.
Με βάση αυτό το επίπεδο, το μάθημα System Engineer Level 2 διερευνά περαιτέρω τις αρχές ακουστικής και του audio engineering. Απαραίτητη προϋπόθεση για αυτό το Level 2 είναι η ολοκλήρωση του επιπέδου 1.
Οι συμμετέχοντες θα βελτιώσουν επίσης τις δεξιότητές τους στη βελτιστοποίηση του set up των υπογούφερ και στο σχεδιασμό εκτεταμένων συστημάτων, χρησιμοποιώντας τις πλήρεις δυνατότητες του RDNet για λεπτομερή σχεδιασμό, έλεγχο και βελτιστοποίηση του συστήματος GTX και των εξοπλισμένων και συμβατών με RDNet προϊόντων.

Περισσότερες πληροφορίες για τα συστήματα της TT+ Audio, καθώς και για την TT+ Audio Academy στα μέρη μας, θα σας δώσουν στην εταιρία Sirius Sound & Lighting Systems.

Επαφή
Sirius Sound & Lighting Systems


Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση